Tocanita de porc cu legume

de Micutza Luana in Porc, 2 Sep 2013 | 3445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei capia
  • 2 cartofi
  • 200 gr carne de porc
  • sare . piper . vegeta
  • 2 frunze de dafin
  • suc de rosii proaspat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu legume:

Carnea se taie cubulete si se pune la calit in uleiul incins .

Ceapa se curata se taie marunt se freaca cu vegeta si se adauga peste carne.

Morcovul se curata  se taie rondele si se adauga si el.

Ardeiul se taie clinuri si se adauga aproape la sfarsit impreuna cu sucul de rosii si cartofi taiati cubulete mici.

Se condimenteaza dupa gust cu sare , piper si se pun file de dafin.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc